︎    Kunstnere     Feed     Kôscast     Om os

Foto af Eske R. Viuf

VELKOMMEN TIL KÔS

29. maj 2020 / KÔS

Kôs er et artistfællesskab fra undergrunden. Et kollektiv skabt og drevet af kunstnere fra vækstlagsscenen, der formidler og udgiver deres projekter og musik. Vi er en fælles platform for gør-det-selv-kunstnere, der gerne vil udfordre og eksperimentere - skabe et større rum for det alternative på den danske scene.

Kôs er skabt med en vision om at “sammen kan vi mere”. Vi mener at samarbejdet mellem visuelle kunstnere, musikere og publikum er vejen frem. Det er en mulighed for at musikere personligt kan præsentere deres musik og univers til lytterne og knytte et tættere bånd.

Et fællesskab, som ikke er bundet af bestemte genrer, men som er interesseret i intentionen bag musikken. At musikken er på musikkens præmisser og intet andet.

Med Kôs åbner vi en ny kanal, som musikken kan strømme igennem og være med til at skabe mere liv og synlighed i vækstlaget, på nettet og IRL. Vi vil være med til at gøre koncert, fest og oplevelser til én og samme ting, fuld af autenticitet og nærvær.

Vi kan ikke gøre alt selv, men vi tror på, vi er med til at tage et skridt i den rigtige retning og skabe kortere vej fra undergrund til mainstream


- KÔS

© KÔS 2021