︎    Kunstnere     Feed     Kôscast     Om os

Foto af Ali Asperheim

HØJKVISTHøjkvist er varm og desorienterende indie-rock på dansk. Skæve kompositioner og ærlige, sjæludkrængende vokaler, som solen akkurat kan skinne igennem. Et soloprojekt af Kristoffer, som lever og ånder for frigivelsen, upoleretheden, åbenheden, overgivelsen og åbenbaringen overfor skønheden, som gemmer sig i det meste.

Hans tilgang til sangskrivning, bygger på en nysgerrighed og kærlighed til sproget, og en konstant higen efter spænde ben for sig selv. Det seneste album, ’som at springe i med hovedet først’ udkom d. 8. november 2019.

Live opleves Højkvist som et 5 pers. stort band bestående af Sara Mouritzen, Anton True Klüver, Carl-Erik Gippert, William Hoffmann og Kristoffer Højkvist. Deres koncerter lægger stor vægt på inderlighed, usleben skønhed og en punket energi.

︎  ︎  ︎  ︎


KONTAKT
krastorffer@gmail.comFEEDNY LIVESESSION FRA HØJKVIST

22. september 2020 / HØJKVIST

Højkvist udgiver livesession fra øvelokalet. Bandet spiller unikke liveversioner af sange fra det seneste album "som at springe i med hovedet først", som udkom i november 2019. Sangene er blevet forfinet på scenen gennem 2020, og har bevæget sig langt fra de soloindspilninger, der blev lavet i selvsamme bunker sidste år.

Læs mere


KÔS UDGIVER MIXTAPE #1

29. maj 2020 / KÔS

Fredag d. 29 maj udgives det første Kôs mixtape. Mixtapet er sammensat af syv tracks fra syv forskellige Kôs-kunstnere.

Læs mere

© KÔS 2021