︎    Kunstnere     Feed     Kôscast     Om os

Foto af Mads Emil Smed Kjær

SLØREDE LINIERSlørede Linier er 23 årige Asbjørn Rud Mathorne der med sit debutalbum har skabt et personligt og relaterbart værk der skiftevis kaster sig ud over skrænten i store armbevægelser af frustration og post-kærlighedslængsler og lukker lytter helt ind i hårde selverkendelser.

Albummet har fået 5/6 ︎hos Gaffa, 4,5/6︎hos Side33 og 4/6 ︎ hos GFR

Gaffa skriver:
» Fugletræk er et virkelig stærkt debutalbum. Et virkelig stærkt album. Vokalen er uperfekt, skrøbelig og til tider decideret grim, men kun når den fortæller de mest smertefulde historier. «

I centrum af Fugletræk er et ønske om at komme ud over sig selv og sin egen tvivl; at kaste længslen over bord, men også finde en erkendelse af at den altid er en grundpræmis, ligesom fuglene altid længes væk mod trækket.

Om albummet siger Asbjørn
» Slørede Linier og fugletræk opstod ud af følelserne, forvirringen og den uvished for min fremtid jeg følte de første år efter gymnasiet.«

»Inden for en kort periode gik jeg igennem flere relationer med kærlighed der ikke var gengældt.
Blandet med den ensomhed og usikkerhed, over min fremtid, jeg følte i de første sabbatår, meldte numrene sig til Fugletræk. «

Fugletræk er delvist selvindspillet og selvproduceret over efteråret og foråret i en indadvendt proces om at sammenfatte det, der var indeni til konkrette numre.

Albummet løftede sig dog for alvor i samarbejdet med mixer og producer Emil Emborg (Sortblod, Arkatung, Uden Ord mm.), der forstod hvor numrene kom fra og hvad de ville.


Ønsket om at hive historierne frem i produktionerne og få selv de mindste detaljer til at være levende og stå frem i både stillestående collager og krakelerende højdepunkter af lyd der ikke kan bære sig selv længere.

Asbjørn har tidligere være at finde bag synths og klaver i bla. det eksperimenterende indie-rockband Silent Laika.
Men i takt med årene opstod et behov for også at have et personligt rum til at udtrykke sig selv og træde frem, med sine egne oplevelser og historier.

Albummet er genrebrydende og kæmper hele tiden med sidste nummers præmiser, i et tæt lydunivers der er dikteret af musikken og nummerets udtryk frem for en bestemt æstetik.

Sebastian Saxton sagde i Debut på P6beat om albummet:
»Det er en plade der er dejliig symptomatisk for den tid vi lever i rent musikalsk: den er modig, fantastisk og alene af den grund har jeg lyst til at sætte den på flere gange i streg.«

Slørede Linier er ikke berøringsangst for hverken personlige historier eller at skifte udtryk når sangene kræver det.

Det er lyden af at kaste sig over klippegrunden. At give sig væk til sin længsel og ligesom trækfuglene følge sin natur -fugletrækket.FEED4. november 2020 / KÔS

Slørede Linier og Højkvist tog en snak med VINK da de spillede i århus i forbindelse med KÔS løvfald på UngK og det kom der en dejlig artikel ud af.

Læs Mere
KÔS LØVFALD ER UDSOLGT

24 OKTOBER 2020 / KÔS

VI er glade og stolte af at kunne sige at begge KÔS Løvfald koncerterne er udsolgt i både Århus og København.

Vi glæder os til at skyde dem af sammen med Tredjeperson, Reveal Party, Kasper Abild og Slørede Linier

Læs mereSLØREDE LINIERS DEBUTALBUM FÅR 5/6 STJERNER I GAFFA

22 OKTOBER 2020 / SLØREDE LINIER

I dag udkommer Slørede Liniers 10 nummer lange Debutalbum ‘Fugletræk’ på Kôs og Gaffa har kvitteret med 5/6 stjerner.

Læs mere


DOBBELTKONCERT: KÔS LØVFALD

9 OKTOBER 2020 / KÔS

VI er i KÔS stolte af at kunne offentliggøre vores første dobbeltkoncert der samtidig invitere artister udefra med og bringer os til århus:

Læs mere
5 OKTOBER 2020 / SLØREDE LINIER

Slørede Linier udgiver d. 22 oktober sit krakelerende ærlige debutalbum Fugletræk her hos KÔS.

Læs mere


SLØREDE LINIER ANNONCERER RELEASEKONCERT PÅ H15

1 OKTOBER 2020 / SLØREDE LINIER
KÔS-ARTISTEN Slørede Linier udgiver d. 22 oktober sit krakelerende ærlige debutalbum Fugletræk og spiller i den forbindelse første koncert nogensinde for et begrænset antal siddende publikum i helt unikke rammer på H15.

Læs mere29. maj 2020 / KÔS

Fredag d. 29 maj udgives det første Kôs mixtape. Mixtapet er sammensat af syv tracks fra syv forskellige Kôs-kunstnere.

Læs mere© KÔS 2021